PROJECTE "MÚSICA EN CONJUNT"

Des del curs 2017-2018, la nostra escola participa en el Projecte "Música en Conjunt" amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.


En què consisteix aquest projecte?

Els eixos del projecte es basen en els tres grans pilars de la Metodologia REMIS:

1)      Escoltar: escolto i aprenc dels grans músics.

2)      Interpretar: copio les obres que he escoltat.

3)      Crear: experimento, provo com es fa i creo la meva música.


La implementació d'aquest projecte s'ha fet de manera progressiva: 

- El curs 2017-2018 es va fer incidència a Educació Infantil, posant en pràctica la nova metodologia REMIS. Vam comptar amb la presència d'una professora de l'EMMVA que va venir a l'escola a fer-nos les classes de P5 i l'especialista de música de l'escola es va poder anar formant en aquesta nova metodologia.
- El següent any es va fer incidència a Cicle Inicial, comptant amb la participació de dos mestres de l'EMMVA (Llenguatge i Expressió Corporal)- El curs següent ja vam començar el projecte a Cicle Mitjà, posant en pràctica la filosofia de fer música en conjunt. Vam començar a aprendre a tocar la flauta de bec i la guitarra / ukelele, i de tant en tant ens juntàvem i fèiem música plegats. El projecte, degut a la pandèmia, ha quedat aturat, però tan bon punt tornem a la normalitat, continuarem amb aquesta relació tan estreta que tenim amb l'Escola Municipal de Música.