SANTA CECÍLIA

SANTA CECÍLIA 2020

Tot i ser un curs ben especial, no hem volgut deixar de celebrar la Festa de la Música, convidant els nostres instrumentistes de l'escola a que ens fessin una petita audició amb el seu instrument: guitarra, piano, violí, viola, flauta travessera, ukelele... Moltes gràcies a totes i tots; ho heu fet molt bé!!!
SANTA CECÍLIA 2018

El passat novembre vam celebrar Santa Cecília, la patrona de la Música, com s'ha de fer: fent música i gaudint-ne. Van participar alumnes de l'escola que estudien instrument, una mare violinista, vam convidar a músics... Una experiència molt enriquidora.


SANTA CECÍLIA 2016

Aquest any hem tornat a celebrar el dia de la patrona de la música gaudint de petites audicions que ens han ofert alumnes de l'escola, dues mares i un músic que va fer una audició especial als nens i nenes de 3 anys. Moltes gràcies a tots els que han col·laborat per a fer, d'aquest dia, un dia tan especial.
Aquí teniu una mostra del que es va fer.
SANTA CECÍLIA 2015

Divendres 20 de novembre va ser un dia molt especial, musicalment parlant. Vam gaudir de la música durant tot el dia! El dia 22 de novembre se celebra Santa Cecília, la patrona de la música, i nosaltres ho vam celebrar amb vàries actuacions protagonitzades per alumnes de l'escola que toquen algun instrument. 
Els concerts van ser tot un èxit!!! Moltes felicitats i moltes gràcies a tots els participants. Aquí en teniu una breu mostra